Despre noi

Despre G-A Nutritie Animala SRL

G-A Nutritie Animala SRL – companie producătoare de furaje

Compania a luata ființa in anul 2006 sub denumirea G-A Nutrite Animala SRL ca urmare a unei asocieri intre compania multinaționala franceza Evialis si o companie de top din Romania, ce activează in domeniul producției cărnii de pui.

In anul 2009 după finalizarea tuturor lucrărilor de construcții si a investițiilor, fabrica de furaje situata in localitatea Brad, județul Bacău a devenit operaționala si si-a început activitatea de producție.

In 2016 compania franceza din cadrul acestei asocieri si-a schimbat denumirea in Neovia si a devenit acționar 100% al companiei.

In anul 2018 ca urmare a unei tranzacții comerciale G-A Nutriție Animala SRL a fost achiziționata in totalitate de către grupul Viand JSC din Bulgaria care este proprietarul actual al acesteia.

Compania dispune de o unitate de producție moderna, unde produce sub brandul Evialis o gama larga de furaje complete si complementare (concentrate) destinate tuturor speciilor si categoriilor de animale si pasări de interes economic.

Gama de produse fabricate, este destinata cu precădere utilizării de către fermele de dimensiuni medii si mici dar si de gospodăriilor populației deservite prin intermediul unei rețele naționale de distribuitori.

Activitatea comerciala este gestionata la nivel național de o echipa de vânzări dedicata.

Scroll to Top